ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ" ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ" ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ

Γιατί πρέπει να κάνω "decluttering " την Ζωή μου, για περισσότερη Αφθονία!!!
από mindbodygreen/μετάφραση Σοφία Φράγκου




Όταν λέω στους πελάτες μου ότι πρέπει να κάνουν " declutter", να "ΞΕ-ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ" τα σπίτια και τις σχέσεις τους για να επιτύχουν την επιτυχία που θέλουν στις επιχειρήσεις τους, με συναντούν συνήθως  με κάποιο σκεπτικισμό. Αν δεν το έχετε σκεφτεί από πριν, ότι μπορεί να προκαλέσει σύγχυση να πιστεύουμε πως τα πράγματα που κρατάμε μέσα μας σωματικά και διανοητικά μπορεί να ΜΗΝ έχουν αντίκτυπο στην επιχειρηματική ζωή μας ! ?

Στην πραγματικότητα, όμως, η ακαταστασία στο φυσικό περιβάλλον μας και στις σχέσειςμας ενεργειακά εμποδίζει τη ροή της αφθονίας, να πάρει με τον τρόπο της, την επιτυχία & ΑΦΘΟΝΙΑ για τα οποία πασχίζουμε.

Αλλά έχει νόημα, έτσι δεν είναι??? Όταν έχουμε ακαταστασία και ανεπιθύμητα πράγματα στη ζωή μας, δεν υπάρχει χώρος για την αφθονία που επιδιώκουμε. Θέλουμε περισσότερα χρήματα, καλύτερο ρούχα, πιο νόστιμο φαγητό, αλλά το μόνο που έχουμε είναι πολλές"μετριότητες" , παλιά, αχρησιμοποίητα χάλια καταλαμβάνουν  τον πολύτιμο χώρο μας.

Αυτό ισχύει για την ψυχικό και συναισθηματικό περιβάλλον μας. Συχνά κρατάμε δυσαρέσκεια και άρνηση για την συγχώρεση, και τότε αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο δύσκολο να αισθάνομαι ευγνώμων και να εκτιμώ πραγματικά τα πράγματα που έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΗ ΑΞΙΑ !!! ??? .

Εάν είστε σοβαροί για να "πραγματοποιήσετε" και να "φιλοξενήσετε"την Αφθονία ΣΑΣ μέσα στο σε 2016, εδώ είναι μερικοί τρόποι που μπορείτε σωματικά και ψυχικά για να κάνετε "declutter"/"ξεκαθαρίσετε" τη ζωή σας.


"Declutter"  το Φυσικό σας περιβάλλον 

Αυτό ισχύει για τον φυσικό σας χώρο πού περνάτε τον περισσότερο χρόνο της ημέραςσας και μέρα με την ημέρα  στο σπίτι σας, στο χώρο εργασίας και ακόμη και στο αυτοκίνητό σας.¨

 Εκτός από το να απαλλαγείτε από τα πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε πια, θα πρέπει επίσης να "εξαλείψετε" τα  πράγματα & στοιχεία που δεν έχουν θέση στην επόμενη φάση της ζωής σας, και τα "κουβαλάτε" ακόμα μαζί σας.

Φανταστείτε το όραμα που "δημιουργείτε" για τον εαυτό σας - την Αφθονία που θέλετε, την  επιτυχία που θα πρέπει να επιτευχθεί, και το μέρος που θέλετε να "πραγματοποιηθεί". να είναι μέχρι το τέλος του 2016. Είναι τα παλιά ξεβαμένα T-shirt ή η πετσέτα με τις τρύπες , το "καλωσορίζω" σε αυτήν την ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ "εικόνα" ???


Περάστε από κάθε δωμάτιο του σπιτιού, κάθε συρτάρι και ντουλάπι. Αξιολογήστε σε Ότι βρήσκετε εάν το κάθετι,συναντά το υψηλότερο επίπεδο της ΝΕΑΣ Σας βελτιωμένης "έκδοση  Ζωής" σας, η οποία εργάζετε προς την ΝΕΑ, βελτιωμένη κατεύθυνση. Πόσα μπαχαρικά στο ντουλάπι σας δεν έχουν χρησιμοποιηθεί???  Πρόκειται ποτέ να βρείτε το καπάκι για το εν λόγω Tupperware???  Πόσες περίπου κάλτσες χωρίς ταίρι ή τα ρούχα που δεν σας ταιριάζουν πλέον??? Δεν ανήκουν πλέον εδώ, σας το υπόσχομαι.

Όταν "φυσικά", αφαιρέσετε αυτά τα πράγματα, μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο για νέα, βελτιωμένα ιδιαίτερα πράγματα.  Πρόσφατα πέρασα πολύ χρόνο  για "decluttering" / ξεκαθάρισμα στο μπάνιο μου από παλιά μακιγιάζ και μισό-χρησιμοποιημένες λοσιόν ή σαπούνια, και την επόμενη μέρα ένα δώρο από έναν φίλο εμφανίστηκε στο σκαλοπάτι της πόρτα μου γεμάτο από  μη-χημικές ουσίες, κυρίως οργανικές έξτρα ουσίες self-care."ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ",. γιατί, μονο έτσι μπορεί να έρθει!!! 

Declutter στις Σχέσεις σας
Μπορεί να αισθανθείτε λίγο αφύσικο να μιλήσουμε για decluttering/ξεκαθάρισμα στις Σχέσεις σας, όπως θα κάνατε με τα υπάρχοντά σας, αλλά ισχύουν παρόμοιοι κανόνες. 'Ολοι επηρεαζόμαστε άμεσα από τους ανθρώπους που επιλέγουμε να περιβάλλουν τον Εαυτό μας, ... και αυτό είναι κάτι που μαθαίνουμε στο σχολείο και το μεταφέρουμε μαζί μας, μέσα στήν υπόλοιπη Ζωής μας. Για να κάνετε "declutter" στιςσχέσεις σας, θα πρέπει να βρήσκεστε  γύρω από  ανθρώπους που Σας αγαπούν και Σας υποστηρίζουν. Όταν ψάχνετε να προσελκύσετε Αφθονία, ... "περιβάλλετε" τον Εαυτό σας με Αλλους , για τους Οποίους η ΑΦΘΟΝΙΑ  είναι εξαιρετικά σημαντική!!!

Declutter  στις "συναισθηματικές Αποσκευές" σας

Practice forgiveness — forgiving yourself and others.

Εξασκήστε συγχώρεση - συγχωρήσουμε τον εαυτό σας και τους άλλους.

Απαλλαγείτε από το φόβο που ζει στο κεφάλι σας. Ο φόβος αυτός θα σας μπερδέψει !!!... αποφασίστε ...και πάρτε , ...   τον τρόπο & δρόμο  της επιτυχίας σας.
Σταματήστε να χρονοτριβείτε και δώστε προτεραιότητα.  Αναθέστε και εξαλείψτε ΟΛΑ αυτά που σας "πνιγουν", ...ετσι, ώστε, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ "ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ  & ΣΑΣ ΠΑΡΑΦΟΡΤΩΣΟΥΝ !!!

Επιτρέψτε στον εαυτό σας "να δείτε" το παρελθόν τα πράγματα που σας έχουν βλάψει ή σας απογοήτευσαν, και απεικονίστετα τα 'ως "λίθος μέσο προόδου" και ώς διδάγματα που πρέπει να αντληθειτε !
Απελευθερώστε την απογοήτευσή σας. Αυτό είναι ένα must, ένα  ΠΡΕΠΕΙ, αν θέλετε να ζήσετε στο παρόν και όχι το παρελθόν.

Ο καθένας μας έχει συναισθηματική ακαταστασία. Είναι φυσικό. Το σημαντικό πράγμα είναι να το αναγνωρίσει και να "ξεκαθαρίσει" τις συναισθηματικές αποσκευές του,,,,  έτσι ώστε να μην μας εμποδίζει από το να δούμε και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες  που είναι ακριβώς μπροστά ΣΑΣ.

 Όταν μπορείτε να αφήσετε τις οδυνηρές Αποσκευές που κρέμονται πάνω ΣΑΣ, ..
ΤΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  - ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ -  ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ "ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ"!!! 

NAMASTE'


*REIKI & Spiritual Metaphysical Gnosis
https://www.facebook.com/groups/506457522853195/
*GREECE, Reiki & Spiritual Metaphysical Gnosis
https://www.facebook.com/groups/1684616715142352/