Χρησιμοποιώντας ένα Ρέικι Box

Χρησιμοποιώντας ένα Ρέικι Box

Ένα κουτί Ρέικι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα "θαυμάσιος τρόπος" για να "ενεργοποιήσει" κάτι.Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο που μπορεί να λάβει όλα τα αιτήματα σας Ρέικι και να το ενισχύσουμε με Ρέικι για να είναι δυναμικό. Τι έχει τεθεί σε ένα κουτί Ρέικι και πώς χρησιμοποιείται διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με την μοναδικότητα του επαγγελματία. Εδώ είναι μερικές ιδέες:

Πώς να "δημιουργήσετε" ένα κουτί Ρέικι ή REIKI BOX ?

1. Βρείτε ένα κατάλληλο κουτί. Το μέγεθος θα εξαρτηθεί από το τι σκοπεύετε να "τοποθετήσετε" στο κουτί.  

2. Εξατομικεύστε το κουτί σας με τη διακόσμηση και να γίνει όμορφο. Θα μπορούσατε να φανείτε πραγματικά δημιουργικοί εδώ. Ίσως να θέλετε να το ζωγραφίσετε, σχεδιάσετε ή να προσθέσετε αυτοκόλλητα, λάμψη, εικόνες από περιοδικά. Καλή διασκέδαση με το ΡΕΙΚΙ ΚΟΥΤΙ σας! 
3. Εναρμονίστε το κουτί σας με κάτι απαλό και όμορφο. Ένα κομμάτι από αρωματικό ύφασμα σατέν θα ήταν ωραίο.

Τι να "τοποθετήσετε" στο Ρέικι κουτί σας


  1. v Έξ' αποστάσεως ΡΕΙΚΙ αιτήματα, είτε γραμμένα σε ένα κομμάτι χαρτί ή φωτογραφίες των δεκτών.
  2. v Προσωπική θεραπεία/επούλωση των γεγονότων του παρελθόντος. Γράψτε κάτω τι θέλετε να επουλωθεί. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ανάμνηση από την παιδική ηλικία, μια οδυνηρή σχέση, μια χαμένη φιλία, οποιοδήποτε τραύμα.
  3. v Προσωπική θεραπεία / επούλωση των μελλοντικών γεγονότων, όπως μια συνέντευξη για δουλειά, τις επιδόσεις, δύσκολη κατάσταση, σε διακοπές. Να θυμάστε ότι το Reiki δεν μπορεί να αλλάξει ή να καθορίσει το μέλλον, αλλά το συνοδεύει με τις θετικές προθέσεις μας για το Υψιστο Καλό μας.Όταν προσφέρουμε/στέλνουμε Ρέικι σε μια μελλοντική κατάσταση ζητάμε απο΄αυτή την κατάσταση να είναι δεκτική στα οφέλη του Ρέικι.
  4. v Στείλτε ένα θετικό μήνυμα σε οποιοδήποτε μέρος του εαυτού σας που το χρειάζεται π.χ. το μέρος σας που ήταν τόσο ισχυρό/δυνατό για να σας βοηθήσει να ασχοληθεί με ένα Τραύμα Σας, το μέρος σας που έχει εξαντληθεί, το μέρος σας που αισθάνεται άγχος ή φόβο.
  5. v Κρυστάλλους που θέλετε να καθαρίσετε και να ενεργοποιήσετε για την επούλωση/θεραπεία ή διαλογισμό σας!
  6.                 Προσωπικά μπιχλιμπίδια, κοσμήματα και φυλαχτά που θέλετε να  "ενισχύσετε ενεργειακά".
  7. v Στα "Σύμβολα του Ρέικι" που θα θέλατε να βοηθήσουν τα αιτήματά σας.  

 

Πώς να στείλετε Ρέικι στό ΡΕΙΚΙ BOX / Ρέικι κουτί σας

  1. Ø Τοποθετήστε τα χέρια σας στο κουτί και να συνδεθείτε με το Ρέικι με τον τρόπο που κάνετε συνήθως. To Ρέικι ρέει από "Χάριτος" έτσι τίποτα δεν χρειάζεται να γίνει εδώ, εκτός από εμάς τους ίδιους και να επιτρέψουμε την ενεργοποίηση να συμβεί με τόν δικό της φυσικό τρόπο. Επιπλέον με Ρέικι μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε μια πρόθεση ή κατάφαση στις "δηλώσεις" σας κατά τη διάρκεια της φόρτισης του κουτιού. 
  2. Ø Ένας άλλος τρόπος για να φορτίσετε Ρέικι κουτί σας είναι με "εξ' αποστάσεως" ΡΕΙΚΙ, χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνική που έχετε μάθει για μακρινές ή απομακρυσμένες θεραπειές. Μπορείτε να φορτίσετε το κουτί από όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτό είναι ιδανικό για ταξίδια, όταν δεν μπορείτε να πάρετε το Ρέικι κουτί μαζί σας. 
  3. Ø  Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα εικονικό κουτί για τον εαυτό σας στο τηλέφωνό σας ή την συσκευή του υπολογιστή. { Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν ταξιδεύετε πολύ ή απλά δεν θέλετε να φτιάξετε ένα ΡΕΙΚΙ κουτί.}


Μπορείτε να επιλέξετε να βάλετε ένα πράγμα τη φορά, αλλά είναι εντάξει για να βάλετε όσα θέλετε στο κουτί Reiki σας. Θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές δηλώσεις ή προθέσεις που θέλετε να συνοδεύουν το Ρέικι. Θα μπορούσε να πάρει μεγάλη σύγχυση το υποσυνείδητο μυαλό σας για να επεξεργαστεί πάρα πολλές αλλαγές ταυτόχρονα . Σε αυτή την περίπτωση ένα αίτημα την φορά, είναι πιο κατάλληλο. Φορτίστε το κουτί Reiki σας όσο το δυνατόν συχνότερα για να το κρατήσετε  "ενεργοποιημένο".

Όταν αποφασίσετε να αφαιρέσετε και να αντικαταστήσετε τα αιτήματα Ρέικι σας, είτε σκίστε τα κομμάτια χαρτιού ή κάψτε τα,, απελευθερώνοντας τα για το Ανώτερο Καλό 'Ολων. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάψετε φασκόμηλο, λιβάνι ή Palo Santo ως τελετουργικό της εκκαθάρισης και καλωσορίζοντας τα "νέα σας αιτήματα" που βρίσκουν το δρόμο τους προς το μαγικό  REIKI BOX σας.


Επεξεργασία & Μετάφραση, Sophia Fragou
Άρθρο απο΄Taryn Walker